Over natuurgezond.nl

Natuurgezond.nl is een onderdeel van Emonta. Al sinds 1974 hét adres voor natuurlijke voedingssupplementen;
Draisma, Tai-Ginseng & Wapiti en huidverzorging; Dermagíq &
La Montine.

Onze producten zijn ook te verkrijgen bij drogisterijen, gezondheidswinkels, reformzaken, supermarkten en apotheken.

Kwaliteit en service

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze producten zelf en kunnen dus aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Persoonlijke aandacht is een belangrijk onderdeel van onze service. Voor vragen staat ons deskundig team altijd voor je klaar!

Natuurlijk beter

De natuur is een fundamenteel onderdeel van al onze producten. De natuur is belangrijk voor onze gezondheid en welzijn. De natuur helpt om te ontspannen, te bewegen en stress te verminderen.

Friese nuchterheid

Wij zijn realistisch en houden van duidelijkheid. Met onze Friese traditie van het “krûdwurk” (kruidenwerk), waarbij kruiden worden gebruikt om allerlei kwalen te verhelpen zijn we geneigd eerst naar natuurlijke remedies te kijken voordat we naar de dokter gaan.

50 jaar ervaring

Kennis en ervaring

Oeroude tradities, middeltjes uit grootmoeders kastje en puur natuurlijke & moderne oplossingen daar zijn we groot mee geworden en nog steeds actief mee, al bijna 50 jaar!

Naar tips en adviezen

Kwaliteit: betrouwbare A-merken

Wapiti, Draisma, Tai-Ginseng, Dermagíq en La Montine zijn de merken die wij in onze portefeuille hebben. Allen met de natuur als basis. En al vele, tientallen jaren verkrijgbaar.

Onze merken

Webshop

Onze producten zijn niet alleen te verkrijgen bij drogisterijen, gezondheidswinkels, reformzaken, supermarkten en apotheken maar ook in onze eigen webshop: natuurgezond.nl.

Naar de webshop

Onderdeel van Emonta

In het Friese Drachten timmeren wij, Emonta, al sinds 1974 gezond aan de weg. Als Emonta ontwikkelen, produceren en distribueren we natuurlijke voedingssupplementen en huidverzorging.

Emonta is een innoverende, hedendaagse organisatie, en een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten. Naast kwaliteit streeft Emonta ook naar persoonlijke aandacht. Prettige en langdurige samenwerkingen zijn opgebouwd met toeleveranciers van producten en grondstoffen, maar ook met retailers en ketens. Theoretische, maar ook praktische informatieoverdracht is in de wereld van Emonta onmisbaar en een ware kracht.
In de categorie gezondheidsproducten behoort Wapiti inmiddels tot een van de belangrijkste gedeponeerde merknamen, waarbij enkele producten als marktleider gekwalificeerd zijn.

Onze focus is om de kracht van de natuur ten goede laten komen aan de gezondheid van de mens.

Zakelijk bestellen
Contact

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwste informatie, speciale aanbiedingen,
interessante weetjes én tips over gezond genieten gratis in je inbox.

Daarom Vertrouw Je Op
Usp Bullitpoint

Gratis verzending vanaf €30,-

Usp Bullitpoint

Binnen 3-5 werkdagen in huis

Beoordeling