Natuurlijke voedingssupplementen

Dagelijks bewegen, gezond eten en voldoende slapen kan soms best een uitdaging zijn. Ondanks dat je graag een gezonde leefstijl nastreven, kan het toch zijn dat je lichaam wel eens wat extra ondersteuning gebruiken. En dat is helemaal niet erg. Maar dan het liefst wel ondersteuning op een zo natuurlijk mogelijke manier. En dat kan met de supplementen van Wapiti.

Rijk aan voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten

Natuurlijk goed voor je lichaam

De natuurlijke ondersteuner voor een gezond dieet

Alle producten van Wapiti zijn glutenvrij

Wapiti gezondheidsproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten die hun oorsprong vinden in de natuur. De natuurlijke voedingssupplementen van Wapiti worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wapiti biedt een brede natuurlijke ondersteuning voor lichamelijk welzijn. Gebruik Wapiti uit voorzorg, bij directe zorg of voor langdurig gebruik.

Over Wapiti

De natuurlijke gezondheidsproducten van Wapiti zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten uit de natuur. Wapiti biedt ondersteuning voor lichamelijk welzijn.

Direct online bestellen
Verkooppunten in de buurt zoeken

Edelhert Wapiti

De merknaam Wapiti heeft haar oorsprong gevonden in de symboliek van het edelhert Wapiti. Dat staat voor kracht, uithoudingsvermogen, volharding en een lang en gezond leven. Wapiti’s komen veelal voor in de vrije natuur van de Rocky Mountains in Canada.

Het prachtige grote gewei staat als symbool voor kracht en natuur afgebeeld in het logo van Wapiti natuurproducten.

De natuur als basis

Natuurlijke supplementen afkomstig van natuurlijke bronnen zoals planten, kruiden, mineralen en vitamines. Ingrediënten uit de natuur kunnen een aantal voordelen bieden:
Rijk aan voedingsstoffen. Planten en dieren die in de natuur groeien, hebben toegang tot een breed scala aan voedingsstoffen die ze nodig hebben om te overleven. Deze voedingsstoffen kunnen ook gunstig zijn voor de menselijke gezondheid.
Duurzamer. Ingrediënten uit de natuur kunnen worden geoogst op een manier die de omgeving niet beschadigt.
Uniek. Ingrediënten uit de natuur hebben vaak een unieke smaak en textuur die ze onderscheidt van overige ingrediënten.

Kruiden en specerijen

Kruiden en specerijen zijn gezond. Ze bevatten veel voedingsstoffen en bioactieve stoffen die een positieve invloed kunnen hebben op de gezondheid. Te denken aan bijvoorbeeld curcumine, gember, grindelia, senna en valeriaan.

Vitamines en mineralen

Vitamines en mineralen zijn beide essentieel voor een goede gezondheid. Dieren zijn een belangrijke bron van eiwitten en vitamines. Mineralen zoals ijzer, magnesium en calcium zijn nodig voor een goede werking van het lichaam.

Groente en vruchten

Groente en vruchten zijn goede bronnen van vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten.
In Wapiti supplementen vind je onder andere de groente- en fruitsoorten: jujube, knoflook, mango, papaja en rozebottels.

De kracht van Wapiti

Waardevolle aanvulling op je dagelijkse ritme

Helpt om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen

Verbetert algeheel welzijn

Ondersteunt van binnenuit

Brede ondersteuning voor lichamelijke gezondheid

Om optimaal te functioneren

Wapiti producten bestellen

Overzicht Wapiti assortiment

Wapiti biedt een brede natuurlijke ondersteuning voor lichamelijk welzijn. Gebruik Wapiti uit voorzorg, bij directe zorg of voor langdurig gebruik.

Info

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt onze nieuwste informatie, speciale aanbiedingen,
interessante weetjes én tips over gezond genieten gratis in je inbox.

Daarom Vertrouw Je Op
Usp Bullitpoint

Gratis verzending vanaf €30,-

Usp Bullitpoint

Binnen 3-5 werkdagen in huis

Beoordeling